Konceptni avtomobil Aiways U6

Atletski, progresiven, električen.

Play Video

Prvi popolnoma električen SUV Coupé. Iz Aiwaysa.

Konceptni avtomobil Aiways U6 prekinja vezi s preteklostjo in simbolizira tisto, kaj se od povsem električnega športnega terenca zahteva v 21. stoletju.

Ta SUV določajo konture coupéja, športna dinamika vožnje in inovativne tehnologije ter napredni sistemi za pomoč vozniku.

 U6, zgrajen na isti najsodobnejši platformi kot U5, združuje dokazane lastnosti, kot so kakovost notranje opreme brez primere, prostornost in najsodobnejša tehnologija baterije z napredno zasnovo in še višjo stopnjo zmogljivosti.

Moč električne energije v akciji.

U6 je poosebitev športnega značaja na električni pogon. Notranjost U6 je prilagojena voznikovim potrebam in na povsem nov način združuje ergonomijo in športni videz s prefinjenimi materiali.

Dinamika, integrirana v obliko.

U6 ima ostre linije in močne detajle.

 Vse se začne s športnim sprednjim delom s posebnimi zračniki (zračna zavesa), pa tudi z 21″ platišči Performance v razširjenih ohišjih koles.

Popolnoma steklena strešna kupola se brezhibno zlije v zadnjo Coupé linijo z vgrajenim spojlerjem.

Celotna karoserija je izdelana iz lahkih materialov za optimizacijo porabe in je opremljena tudi z izvlečnimi ročaji vrat. Zaradi teh značilnosti ima U6 koeficient upora pod 0,27, kar ga naredi najboljšim v svojem razredu.

 Zadnje luči v obliki črke L so del sistema LED osvetlitve, ki se uporablja za vse žaromete.

Dobar v vsem.

Njegova najboljša
stran? Vse.