Odkrijte model Aiways U6.

Play Video

Drzen. Športen. Kot je treba.

Novi model Aiways U6 je popolnoma električni športni terenec, ki združuje strast in inovativnost. Zasnovan je na isti najsodobnejši platformi kot model U5 in ponuja elegantno izkušnjo pri vožnji na električni pogon, zmogljivo akumulatorsko tehnologijo in napredne sisteme za pomoč vozniku.

Hkrati pa s svojimi kupeju podobnimi linijami, športno zmogljivostjo in športno navdahnjenimi oblikovnimi okrasnimi elementi je ta SUV prežet z edinstveno drznim in zelo čustvenim temperamentom, kar ga naredi edinstvenega.

0 kW
/ 0 KM
Moč motorja (204 KM)
0 min.

Čas hitrega polnjenja od 20 % do 80 %

0 + km
Doseg (WLTP)

Aiways U6: Poraba električne energije¹ pri kombinirani vožnji v kWh/100 km: 16 (WLTP).
Skupne emisije CO₂¹: 0 g/km. Razred energetske učinkovitosti: A+

Dinamičen in temperamenten: Nova oblikovalska linija

Športni terenec Aiways U6 SUV-Coupé je drugi model, izdelan z visoko modularno, popolnoma električno zasnovano, prilagodljivo platformo MAS (More Adaptable Structure). Model Aiways U6 SUV-Coupé združuje življenjski slog, dinamiko in temperamenten dizajn s prostornostjo, ki ji ni para, in visoko uporabnostjo obstoječega modela SUV Aiways U5. Visokokakovosten dizajn svetil je jasno prepoznaven. Glavni žarometi novega modela Aiways U6 SUV-Coupé so opremljeni z dvema reflektorjema LED na vsaki strani in nezamenljivim dizajnom dnevnih luči. Enako velja za zadnje luči. Osvetljeni pas LED, ki poteka po celotni širini vozila in je popolnoma sklenjen na zadnjem delu prtljažnih vrat, ni le tehnološki okrasni element, temveč navdušuje tudi z dinamično predstavitvijo svetlobnih funkcij.

Drzen videz in vrhunski občutek.

Progresivne linije, športen videz – zdi se, da je bil Aiways U6 ustvarjen za vznemirljivo vozniško izkušnjo.

Medtem ko zunanjemu dizajnu ne manjka drznosti, je notranjost miren prostor brez navlake, premišljeno ustvarjen z vrhunskimi materiali, uporabnimi funkcijami in organsko vgrajeno tehnologijo.

 • Dizajn zunanjosti
 • Luči
 • Platišča
 • Streha

Ustvarjeno, da vas navduši.

Aiways U6 bo vedno znova pritegnil vašo pozornost. S svojim športnim tridelno linijo, športnim videzom in na splošno elegantnim oblikovanjem je na cesti izjemno dinamičen. Posebej osupljiv je edinstven sprednji del, ki spominja na gobec morskega psa.

Ikonično in neprekinjeno.

Aiways U6 se ponaša z edinstveno oblikovanim sistemom osvetlitve LED, kar zagotavlja takojšnjo prepoznavnost. Medtem ko sprednje luči v obliki črke L izstopajo zaradi integriranih žarometov v obliki vesoljske ladje, bo enodelna matrična kristalna luč v obliki črke U na zadku vozila postala najbolj ikonična značilnost tega športnega terenca.

Primerno za avtomobil s športno dušo.

Pripravite se, da boste naredili vtis! Aiways U6 je serijsko opremljen z 20-palčnimi platišči Flowing Mirror, zato bo nedvomno izstopal. Drzno oblikovana platišča preprosto kličejo po pozornosti – ne glede na to, ali vozite ali mirujete.

Spodbujanje občutka svobode.

Aiways U6 ima največje panoramsko strešno okno v svojem razredu. Steklena kupola velikosti 1,25 × 1,7 m s Saint Gobainovo toplotno-zaščitno prevleko (z nizko toplotno oddajnostjo), ki zagotavlja 99,9-odstotno UV-zaščito, 78-odstotno toplotno izolacijo ter skoraj brezmejen občutek prostora in svobode.

Previous
Next

Pogonski in baterijski sklop

Sinhroni elektromotor s trajnimi magneti, ki so ga razvili pri podjetju Aiways, je zmogljiv motor, ki zagotavlja impresivno zmogljivost; 160 kW (218 KM) in največji navor 315 Nm zagotavljata dinamično odzivnost ter največjo učinkovitost in ničelne emisije.

Baterijski paket Aiways U6, ki je nameščen v sendvič konstrukciji, sestavlja 24 modulov z visoko energijsko gostoto. Module dobavlja priznani dobavitelj CATL, medtem ko smo baterijo in njeno elektroniko razvili sami. Inovativni akumulatorski sklop ima zmogljivost 63 kWh in poganja motor z močjo 160 kW in navorom 315 Nm, kar omogoča doseg 400 km.* Na hitri polnilni postaji se akumulator z 20 % na 80 % napolni v samo 35 minutah.

*Izračunano v preskusnih pogojih, podobnih WLTP, uradno poročilo iz julija 2020.

Za razliko od drugih avtomobilskih baterijskih paketov ima baterijski paket U6 patentirano sendvič strukturo. Večplastna struktura vstavi izolacijski zaslon med baterijski modul in hladilno ploščo ter tako loči »suho območje« (baterijski modul) od »mokrega območja« (hladilna plošča). Učinkovito hlajenje in predgrevanje povečujeta učinkovitost baterije, kar omogoča večjo zmogljivost in s tem daljši doseg. Poleg tega ima dolgo življenjsko dobo. Tudi po osmih letih akumulator še vedno zagotavlja najmanj 75 % svoje prvotne zmogljivosti.

Ločitev suhih in mokrih območji zagotavlja neprimerljivo višjo raven varnosti, tudi če se baterija deformira ali pokvari. V primeru resnega trčenja je modul akumulatorja zaščiten tudi pred iztekanjem hladilne tekočine. S tem se prepreči nevarnost požara/eksplozije. Zato je 15-milimetrski razmik med spodnjo stranjo plošče akumulatorja in modulom akumulatorja namenjen zaščiti pred udarci.

Dobro izolirano baterijo pred pregrevanjem ščiti tekoči hladilni sistem. To povečuje tudi učinkovitost polnjenja in omogoča večjo zmogljivost.

Izjemna varnost hladilnega sistema U6 je bila dokazana v številnih preskusih in simulacijah (vključno s preskusi stiska, padca, požarnimi preskusi, poplavnimi preskusi in vibracijskim testiranjem).

Aiways U6: Poraba električne energije¹ pri kombinirani vožnji v kWh/100 km: 16 (WLTP).

Skupne emisije CO₂¹: 0 g/km. Razred energetske učinkovitosti: A+

Aiways U6 omogoča enostavno polnjenje.

Enostavno, praktično in vsestransko: ne glede na to, ali želite električno vozilo polniti na domačem omrežju ali na poti, model Aiways U6 omogoča večino možnosti polnjenja – tudi kadar je čas ključnega pomena. Zaradi vgrajene tehnologije hitrega polnjenja bo vaš U6 na hitri polnilni postaji z 20 % na 80 % polnilne zmogljivosti v samo 37 minutah.

 • Vsakodnevno polnjenje
 • Polnjenje za daljše razdalje
 • Stroški polnjenja

Ne glede na to, ali želite polniti doma, v službi ali na počitnicah: s priloženim polnilnim kablom ICCB lahko uporabite katero koli standardno 230-voltno gospodinjsko vtičnico. Preprosto priključite vozilo na električno omrežje čez dan ali čez noč in se nekaj ur pozneje usedite v popolnoma napolnjeno vozilo U6. Seveda je še bolj priročno, če imate nameščeno domačo polnilno postajo. Za več informacij o možnostih ali za preverjanje doma nameščene naprave pred prvim polnjenjem se obrnite na električarja ali dobavitelja polnilnih postaj.

 

Če nimate možnosti polnjenja doma ali v službi, Aiways vsem svojim voznikom ponuja tudi dostop do globalnega omrežja polnilnih postaj. Seveda lahko s priloženim kablom polnite tudi na drugih javnih polnilnih mestih*.

 

*Na javnih polnilnih postajah se lahko raven električne energije razlikuje glede na ponudnika električne energije.

Želite prepotovati daljšo razdaljo? Brez težav. Z vozilom Aiways U6 ste popolnoma opremljeni za vsako potovanje. Kot voznik U6 boste imeli dostop do globalnega omrežja skoraj 500.000 javnih polnilnih mest, vključno s številnimi visokozmogljivimi polnilnimi postajami (polnjenje z enosmernim tokom) ob glavnih evropskih avtocestah. Tu lahko vozilo U6 napolnite od 20 % do 80 % v 35 minutah.

 

Na večini evropskih avtocest je tako gosta mreža postaj za hitro polnjenje, da lahko vozilo tako zlahka napolnite, kot bi dotakali gorivo. Če pa želite potovati po podeželskih cestah ali preprosto predhodno načrtovati potovanje, lahko uporabite aplikacijo PUMP. Popolnoma združljiv z vozilom U6 vam prek osrednjega zaslona informacijsko-razvedrilnega sistema v realnem času zagotavlja informacije o posameznih polnilnih postajah in stanju polnjenja.

Tudi če vam ne bo več treba dotakati goriva, se boste morali pripraviti na stroške električne energije. Koliko boste plačali za polno polnjenje, je odvisno od tega, katerega ponudnika električne energije boste izbrali – priporočamo, da se odločite, da boste lahko še naprej uživali v svobodi, udobju in prilagodljivosti, ki ste jih vajeni.

Nezgrešljiva in značilna linija

Kupe Aiways U6 SU je prilagojen strankam, ki cenijo življenjski slog in temperament. Veliko novosti je tudi na področju tehnologije. Takoj boste opazili povečano največjo moč motorja in izboljšan največji navor. Z njim je model Aiways U6 SUV-Coupé s časom pospeška do 100 km/h le 6,9 sekunde dosegel najboljšo vrednost v svojem tržnem segmentu.

Tehnične specifikacije

 • PRIME

Primerjajte lastnosti (PDF prenos)

Moč motorja

160 kW / 218 km

Največji navor

315 Nm

0-100km/h

7 s

Masa

1.790 kg

Domet (WLTP)

405 km

Hiter čas polnjenja

35 min*

Kapaciteta baterije

63 kWh

Hitri polnilnici (DC)

od 20 % do 80 %

*Od 20 % do 80 % na visokozmogljivih polnilnih postajah (enosmerni tok)

Aiways U6: Poraba električne energije¹ pri kombinirani vožnji v kWh/100 km: 16 (WLTP).

Skupne emisije CO₂¹: 0 g/km. Razred energetske učinkovitosti: A+

REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO Z VOZILOM AIWAYS U6

  Da, želim prejemati novice podjetja Aiways po elektronski pošti.

  E-NOVICE
  KONFIGURIRAJTE
  KONTAKT
  PODPORA
  Katalog/Cenik