Konceptni avtomobil Aiways U6

Okreten, progresiven, električen

Play Video

Prvi popolnoma električen SUV Coupé. Iz Aiwaysa.

Konceptni avtomobil Aiways U6 prekinja vezi s preteklostjo in simbolizira tisto, kar se od povsem električnega športnega terenca zahteva v 21. stoletju.

Ta SUV določajo lastnosti coupéja, športna dinamika vožnje, inovativne tehnologije ter napredni sistemi za pomoč vozniku.

 U6, zgrajen na isti najsodobnejši platformi kot U5, združuje dokazane lastnosti, kot so kakovost notranje opreme, prostornost in najsodobnejša tehnologija baterije z napredno zasnovo in še višjo stopnjo zmogljivosti.

Moč električne energije v akciji

U6 pooseblja športni značaj na električni pogon. Notranjost U6 je prilagojena voznikovim potrebam in na povsem nov način združuje ergonomijo in športni videz s prefinjenimi materiali.

Dinamika, integrirana v obliko

U6 ima ostre linije in močne detajle.

 Vse se začne s športnim sprednjim delom s posebnimi zračniki (zračna zavesa), ter z 21″ platišči Performance v razširjenih ohišjih koles.

Popolnoma steklena strešna kupola se brezhibno zlije v zadnjo Coupé linijo z vgrajenim spojlerjem.

Za optimizacijo porabe je celotna karoserija izdelana iz lahkih materialov  in opremljena tudi z izvlečnimi ročaji vrat. Zaradi teh značilnosti ima U6 koeficient upora pod 0,27, kar ga naredi najboljšega v svojem razredu.

 Zadnje luči v obliki črke L so del sistema LED osvetlitve, ki se uporablja za vse žaromete.

Dober v vsem.

Njegova najboljša
stran? Vse.